Szerződéskötés

A mai napon aláírtuk az SZ-L BAU BAU Építőipari és Generál Kivitelező KFT-vel  az ,,Életlehetőség” infrastruktúra fejlesztése a Tapolcai és a Sümegi járásban című TOP-4.2.1.-15-VE1-2016-00002 azonosító számú projekt kivitelezői szerződését. A projekt összköltsége 149.996.765 Forint.

A megvalósítandó beruházás fő célja, az intézményünk férőhelyeinek a bővítése, fejlesztése. Az ellátási területünk 54 település, melyekben egyedüli szolgáltatóként végezzük a fogyatékkal élők (értelmi fogyatékkal élők, látás-hallás- és mozgássérült személyek) nappali ellátását, foglalkoztatását. A pályázatból Tapolcán a meglévő intézmény helyiségeit fejlesztjük, növeljük az alapterületet, melyben egyúttal helyet biztosítunk a tevékenységhez szorosan kapcsolódó Veszprém Megyei ÉFOÉSZ Közhasznú Egyesület által fenntartót Összefogás Támogató Szolgálatnak. Sümeg városában felújítás, akadálymentesítés után alakítunk ki új ellátási helyszínt. 

Az új és megújuló ellátási formák keretében mindkét helyszínen lehetőség nyílik halmozottan sérült gyermekek nappali ellátására is.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.